Hej, mislim da sam našao odgovor na još jedan problem ali mi neko treba sa istim lapom da provjeri.
Linkovi se odnose na userenv.dll i RPCNET.EXE
Naime sa nekog sitea (hebi ga nisam spremio ni dll ni link a neznam ni di sam bio

) skinuo sam userenv.dll i integrirao ga u win98 ručno kako je na siteu i pisalo, a onda mi se osim te poruke otvorila još jedna koja kaže da mi je RPCNET.EXE korumpiran ili missing. Pretražio PC i našao ga u startup-u (i kroz msconfig isključio iz starta)-- i naravno deletao iz startup foldera.
Međutim obje poruke greški ostale. Otišao ponovo u msconfig i našao kreiranog novog RPCNET.EXE sa kvačicom i mog bez kvačice. Sad sam skužio da su userenv i rpcnet nekako povezani.
Pobojao sam se da je kakav virus, napravio nov install i opet nađem istu app.
Surfao netom i našao da userenv.dll nije dio win98 (povezuje se sa NT sustavima ili mrežama a iz installa izbacio sve mrežne pizd......), ali odakle onda kod mene?
Opet guglao i gulao i guuuuuubio vrijeme i naletio na:
http://www.techspot.com/vb/all/windo...RK-AROUND.html
Prema ovome ova se app automatski diže sa matične što onda objašnjava i žuti uskličnik kraj BIOS-a u device manageru, stalno pojavljivanje niotkud i nemogućnost da ga ubijem (a možda me hebe i u komunikaciji sa mojim PLC-om na način da stalno pokušava inicirati kakvu com port-komunikacijsku opciju a ova mu je nedostupna kroz win98 s čim se moram boriti dok se pokušavam konektirati- jer pitanje je dali se možda moja app gura kroz iste resurse?).
Može li ko provjeriti ima li tu app na lapu? HP6730b NB024EA
To izgleda zluži za lociranje lapa u slučaju krađe ( što bi u prijevodu značilo da nam HP uvaljuje uređaj za praćenje, a ako je ovo doli istina i ta me app cilo vrime hebe:
So now Realizing it was not maleware or a virus, I had to confirm it was
Citiraj:
Absolute Software (Lojack tracking Software mostly used in Laptops in case they are stolen).
|
ŠPIJUNI JEDNI - EVO NE TRIBATE ME TRAŽIT; SAD SAM DOMA I JEB.. VAM M.MU!!)