Citiraj:
Autor Mimoza
To nije moj problem u kratko. Ako mi drugdje daju da ga zamijenim odoh...
A ako se vec pozivas na tehnicki dio, Philips pokriva pod garancijom 1 mrtvi pixel za ovaj monitor - odnosno - kaze da ako imas jedan 100% mrtvi pixel (znaci sva 3 sub-pixela RGB) su mrtvi tada garancija to pokriva i monitor je neispravan... Dakle, oni ga MORAJU zamijeniti cak i ako se vec pozivaju na garanciju...
Mozes ovaj podatak provjeriti na Philipsovoj stranici. Druga je stvar ako ti jedan sub-pixel krepa, tada ti garancija to ne pokriva...
Ono sto zelim reci, u ovom slucaju, za decke u Protisu cak niti garancija ne vrijedi iako na Philipsovoj stranici pise drugacije...
|
Nije tvoj problem?
Onda decko prosetaj negdje drugdje...
I da, takodjer u ADM ne mozes isprobat monitor prije kupnje. I kada ga kupis i drugi dan ga zelis vratit, uzet ce ga ali ti nece vratit pun iznos vec ce ti vratit samo 80% placenog iznosa... Samo da se ne iznenadis...
I btw... u Adm takodjer ne mozes isprobat monitor prije kupnje...
I kada ga kupis odnes doma i zelis ga vratit koristenog makar 5 minuta, nece ti vratit pun novac vec nekih 80-90%
Eto, samo da se ne iznenadis
Pazi ti ove mladezi... To nije njegov problem...
Da imam trgovinu radje nebi imo musterije nego takve kao ti... jos bi ti osobno dao adrese konkurencije pa proseci do njih...
I da, takodjer u ADM ne mozes isprobat monitor prije kupnje. I kada ga kupis i drugi dan ga zelis vratit, uzet ce ga ali ti nece vratit pun iznos vec ce ti vratit samo 80% placenog iznosa... Samo da se ne iznenadis...