DIRT I sam probao malo, ništa više jer je za svoje vrijeme bila neigriva svakom čiji je PC bio stariji od godinu dana, a ipak nije tolika kvaliteta da mjenjam PC radi nje...
DIRT II sam sad probao nakratko i na ovom stroju radi (iako daleko od savršenog), ali ne znam šta se tiče same igre, meni to nije to... Colin je (uz RBR) meni uvik bija nešto posebno, jebena igra za po doma, jebena igra kad se ekipa nađe na nekoj vikendici pa uz gradela i pivo vrti CS ili Colin

Ovaj DIRT serijal je nekako skrenuo prema US tržištu, Kenu Blocku, akrobacijama i sl. šemama, nema više pravog relija, nema checkpointa, nema prazne staze, nema proučavanja staze i bezbroj testiranja guma pokušavajući odabrat najbolje i skinit svoje vrijeme za pola sekund i sl. Nego su sad uglavnon obične trke koje me podsjećaju na NFS samo u offroad varijanti, pravog relija kakvog pantimo je u ovoj igri nekih 10-20% bar koliko sam vidio/čuo do sada šta mi je osobno bezveze... I fali mi Colin
Al eto, odigra se NFS, odigrat će se i ovo, više reda radi i "težine" imena igre radi, te naravno volana kojeg iman, nego radi nekakve mega kvalitete ili gušta...
I dalje čekam igru koja će mi vratit pravi reli na PC