View Single Post
Staro 21.10.2004., 20:11   #5
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Renesis
To ono kad moraš branit od najezde specijalaca, pa kad svih pokolješ nekamo ju odvest...

A za prolaz... ideš tamo od kud su izašli pa malo tražiš ja sam isto jedno 10min izgubil dok sam našal vrata
Od specijalaca niti "S"...nema nikoga ona samo stoji s puskom i nitko nigdje ne izlazi.

Dakle problem je slijedeci: nivo je "Cooler", a save_game je slijedeci, ulazim u jednu veliku dvoranu gdje ubijam jednog tipa i u dvorani nema nikakvog novog prolaza. Tip mi javlja radio vezom da poplavim tu dvoranu vodom kako bi mogao uci u ventilacioni kanal na vrhu dvorane. Pronalazim ventil, poplavljam dvoranu, plivam i na vrhu ulazim u taj otvor koji ima dva izlaza. Jedan je zatvoren neprobojnom resetkom a drugi vodi u nekakav hodnik i to sve poplavljeno. Kada skocim dole nemogu vise natrag jer je previsoko. Ubijam malo jaceg mutanta, malo hodam, jos dva slabija mutanta ubijam i pronalazim Valerie u nekakvoj poplavljenoj velikoj ucionici/kupatilu. Ona govori "Dodjite po jos maderfakers...", a ja dolazim do nje i kazem joj "Valerie!". I to je to. Ona stoji i nista ne govori, jedino reagira tako da se mice kako je ja guram....ali nikakvog izlaza vise nema

Sto dalje? Cak sam instalirao patch v1.1 ali nista
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote