View Single Post
Staro 03.12.2009., 11:42   #57
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor naram-sin Pregled postova
Da ne otvaram novi thread...

Troumim se, poprilicno. Trebam vece, tzv. full tower kuciste, u koje ce stati 6 do 9 HDDova, da se ne guraju, da su svi adekvatno hladjeni (2-3 front venta) kao i sve ostale komponente, i da je cable management iole suvislo izvediv.

Imam na umu:
- Sharkoon Rebel12 Value (tesko dobavljiv, IMHO, i ima samo jedan prednji vent, eventualno bih odluku sveo na Economy verziju, al bi mi dobro dosao BigBoy sa Value verzije);
- Antec Nine Hundred Two (dobavljiv, najskuplji u prici, ima 2 front venta (prednost) i solidan cable mgmt);
- i Frontier Innovator Super Server Case (oko 600kn, ali verzija IN23A-B jer ima 12 3,5" slotova, koja mi opet djeluje tesko dobavljivo (LOST), i cak 3*120mm mjesta za front ventove i (ne posebno bitno za ovu pricu) mjesta za 2 ATX PSUa).

Favorit mi je Antec za sada, mada mi Frontier na papiru djeluje gotovo impresivno (i osobito za tu cijenu...), iako sam danas prvi put cuo za to kuciste.

Na preporukama, savjetima, misljenjima, iskustvima oko ovih ili nekog cetvrtog kucista
Unaprijed zahvalan.

Thnx.

IMHO onda bi morao izdvojiti veću svotu za kakav bolji fulltower jer nema smisla trpati toliko diskovlje u medium kučište.