View Single Post
Staro 03.12.2009., 09:37   #544
M. Bajkovac
HGspot

M. Bajkovac's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor Lud76 Pregled postova
Mihaela svaka čast na strpljenju ali sav Vaš trud pada u vodu ako vrlo uskoro se stvari ne pomaknu malo, dakle nova roba bi stvarno trebala se uskoro naći u prodavaonicama jer u protivnom ako se ovo rastegne na idućih cca 2 mjeseca i Vi ovdje a i cijeli HG Spot će ispast neozbiljan, da se najblaže moguće izrazim. Znam da ne ovisi sve o HG Spotu ali Vas će se pljuvati a ne Zagrebačku banku ili nekoga trećeg
Pozdrav, potupno ste u pravu i nadam se da će se doista roba uskoro naći na našim policama, za dobro svih nas. Ne želim pisati nikakve nepotvrđene informacije pa bih zasad ostavila samo na ovome dok vam ne budem mogla reći nešto konkretno.

Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
mihaela, hvala na odgovoru.

moram ovdje napisati da mi se neki dan (nakon 20-tak radnih dana servisiranja) uspješno riješila reklamacija na seagate 500gb disk, koji je zamijenjen sa 640gb wd black diskom.
u ovom slučaju meni zamjena odgovara, nisam se žalio. ali mene nitko nije pitao da li se ja uopće slažem sa zamjenom. zar ne bi trebao netko od uposlenika/sevisera u jednom trenutku postaviti pitanje kupcu na koji način želi riješiti reklamaciju?

drugo, iznimno bitno pitanje: nisam dobio novo jamstvo-jamstveni list na zamijenjeni disk. na moje pitanje što je sa njim, vaš djelatnik odgovara "sve vam piše u papirima sa servisa, u njima vam je jamstvo". iskreno, nije mi se dalo proučavati papriologiju u trgovini, na kojoj naravno nema niti slova o garanciji.

ako treba, mogu ovdje postati sken lista. radi se o "potvrdi o preuzimanju opreme br. 980-2009", NZZ PS-015127, zamjena za š.42953.
Javit će Vam se netko iz našeg servisa i dobit ćete jamstvo kako je trebalo biti već u startu.
Nema veze s Vašim problemom, ali voljela bih istaknuti, servis je od prije 10-ak dana pod novim vodstvom i vjerujem da će se mnoge stvari posložiti na bolje sada.

Citiraj:
Autor Alfa_R Pregled postova
I evo ga, pocelo je....

Mogli bi kladionicu koliko ce ovo trajati ako HGs prezivi.....

Prijedlog: Moraju se zaposlenici obrazovati (serviseri u ovom slucaju), a politika firme promjeniti jer dobar dio "ako prodje prodje" pokusaja ce zavrsiti ovdje, a onda ce se predstavnica morati povuci. Znaci, servis mora poslovati s to i to su vasa prava i to cete dobiti (da kupac ostane sta da? nisam znao i smjesak) , a ne ako kupac ne zahtjeva nece ni dobiti (ovdje novo jamstvo) kao sto je do sada bio slucaj...
Nadam se da ipak neće biti potrebna kladionica. Dali ste do znanja što vam smeta ili mislite da bi trebalo biti drugačije (mislim na sve, ne na Vas osobno), te informacije su došle tamo gdje trebaju doći i vjerujem da će ovakvi slučajevi biti ubuduće više iznimka nego pravilo.
M. Bajkovac je offline   Reply With Quote