Prebacio bi se na b.net, uzeo bi samo internet, do sada sam na T-comu, pa imam nekoliko pitanja i bio bih zahvalan na odgovorima.
Kao prvo, dali se uopće može uzet samo internet od b.neta ?
Uzeo bi najjeftiniji paket, znači 94 kune + 14 kuna za modem, znači uplatnice mi dolaze na točno toliko?
Koliko su brzi od podnošenja zahtjeva do trenutka kad potpuno mogu na net, bar odprilike?
Na koliko se minimalno potpisuje ugovor?
Dali se nešto plaća prilikom podnošenja zahtjeva ili instalacije (npr. za kabele koji se provode po stanu itd..) ?
E sad ono najkompliciranije...s obzirom da imam i laptop, htio bi naravno i s njim na net i to wireless....do sada sam imao elcon modem od t-coma na koji je spojen netgear wireless router WGR614v6 i na taj router su bili spojeni komp žično i laptop bežično, pitanje je dali bi se taj router mogao spojit na modem koji dobijem od b.neta i onda na taj router spojit komp žično i laptop bežično kao i do sada i da to funkcionira ??
vidim da s time ljudi imaju najviše problema...
Imam mogućnost možda uzet i xcarnet internet od b.neta, ima li kakve razlike s obzirom na ova prije pitanja? Pogotovo ovo s routerom, jer sam nešto čitao da u kombinaciji s carnetom to još manje funkcionira?
I na kraju, s obzirom da je ovo internet preko kabela i nema veze s telefonom i linijom, sve što se tiče odjave neta od T-coma rješavam sam jeli tako?
hvala na pomoći