imam vostro 1510 i vistu, dok sam imao xp sve je sljakalo a sada mi kod pokusaja spajanja mobitela (d900i) s laptopom izbaci neki 'unable to install bluetooth peripheral device'.
bt modul mi radi normalno jer imam bt miša koji šljaka, također mogu slati slike s laptopa na mob nakon instalacije, ali ne i obrnuto.
znaci nakon sto u trayju kliknem na ikonu od BTa i dodam new device, pronađe mi mob, upišem passkey i to sve prođe, pojavi mi se onaj driver error msg i ne mogu taj driver instalirati ni sa cd-om kojeg sam dobio uz mobitel ni sa onim od laptopa (driveri), a ni odabirom opcije 'Find online solution' pri instalaciji.
također sam pokušao skinuti i instalirati najnovije BT drivere za moj laptop i vistu ali ista stvar.
googlao sam taj problem i našao neki updater za Broadcom koji bi navodno to trebao riješiti ali meni zašteka na dijelu kad identificira BT modul. a to je zato jer proizvođač nije broadcom...
gdje naći driver za to sranje i kako spojiti mob s lapom preko bluetootha u visti?
hvala!!