View Single Post
Staro 02.12.2009., 16:10   #541
M. Bajkovac
HGspot
 
M. Bajkovac's Avatar
 
Datum registracije: Nov 2009
Lokacija: Zagreb
Postovi: 42
Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
mihaela, hvala na odgovoru.

moram ovdje napisati da mi se neki dan (nakon 20-tak radnih dana servisiranja) uspješno riješila reklamacija na seagate 500gb disk, koji je zamijenjen sa 640gb wd black diskom.
u ovom slučaju meni zamjena odgovara, nisam se žalio. ali mene nitko nije pitao da li se ja uopće slažem sa zamjenom. zar ne bi trebao netko od uposlenika/sevisera u jednom trenutku postaviti pitanje kupcu na koji način želi riješiti reklamaciju?

drugo, iznimno bitno pitanje: nisam dobio novo jamstvo-jamstveni list na zamijenjeni disk. na moje pitanje što je sa njim, vaš djelatnik odgovara "sve vam piše u papirima sa servisa, u njima vam je jamstvo". iskreno, nije mi se dalo proučavati papriologiju u trgovini, na kojoj naravno nema niti slova o garanciji.

ako treba, mogu ovdje postati sken lista. radi se o "potvrdi o preuzimanju opreme br. 980-2009", NZZ PS-015127, zamjena za š.42953.
Da, trebali su vas pitati kako želite riješiti reklamaciju, a u svakom slučaju ste trebali dobiti novo jamstvo. Dajte mi malo vremena da istražim.
M. Bajkovac je offline   Reply With Quote