Citiraj:
Autor herion
Javljam se kao osoba koja je kupovala u raznim dućanima i ima podjednako dobra i loša iskustva sa svima. Ekstreme ne navodim i tu HG-Spot ne spada.Budući da se mlada dama M. Bajkovac(oprostite ali ne znam kako da vas tituliram  ) zaista trudi da svoju firmu učini destinacijom gdje se rado kupuje ja imam jedno pitanje koje vjerojatno neće pridonijeti boljem poslovanju ali će definitivno odrigrati veliku ulogu pri izboru firme kod koje ću kupovati. Radi se o reklamaciji proizvoda koji su pod garancijom ali više nisu dobavljivi u trenutku reklamacije. Iskreno nisam našao jasno definirane zakonske odredbe ali sam sam svjedok prilično širokog i slobodnog tumačenja postojećih.
Konkretan primjer-kupim grafičku karticu HD5870 koja košta 2800kn sa 2 godine garancije(recimo trenutni high-end). Nakon 22 mjeseca kartica prestane raditi. U servisu je ustanovljeno da nema fizičkih oštećenja i garancija je priznata. Međutim takve kartice se više ne mogu nabaviti, a postojeća se ne može popraviti. Šta ću ja dobiti:
1) karticu nove generacije koja košta isto toliko
2) trenutni high-end od istog proizvođača
3) 3x jeftiniju karticu nove generacije koja je brža ali i tri klase ispod
4) ako ne želim ovo pod 3 vratit će mi se novac u punom iznosu
Vjerujte danas pri kupovini komponenti i izboru dućana ovo mi je glavna stavka. Molim predstavnicu HG-Spot Nova  da se očituje u svezi ovoga.
|
Ne morate me titulirati, ime je Mihaela.
Ovo je teško pitanje (za mene) pa sam se raspitala u našem servisu. Malo ste me pričekali za odgovor, nadam se da ne smeta.
Mi smo kupcu dužni ponuditi neku od ovih opcija, a on može odabrati onu koja mu se čini zadovoljavajuća - s tim da govorimo o onom iznosu koliko je u prvom redu i koštala grafička kartica. Isto tako, ako ste odlučili uzeti drugu grafičku, i na nju imate jamstvo.
Druga je mogućnost povrat novca - i opet u punom iznosu.
Nadam se da je odgovor u redu, a ako ima nejasnoća ili pitanja, slobodno.
Mihaela