Što se tiče zakona članak 5. Zakona o potrošačima i članak 423. Zakona o obaveznim odnosima daju jedan veliki prostor za slobodno tumačenje prodavaču ali i potrošaču. Tu su nedefinirani izrazi poput "razumni rok za popravak", "dužan dati novi proizvod" koji dovode do velikog broja problema na relaciji prodavač-potrošač. Upravo iz tog razloga sam i postavio pitanje. Ja čak ne tvrdim da su navedene stavke korektne. One su samo kompilacija tumačenja tog zakona i mogu se naći na gomili foruma. Samo želim znati kako će HG-Spot postupiti u ovom slučaju. S druge strane nije svejedno ako sam uzeo recimo disk koji je namijenjen za rad 24/7, a oni mi u servisu daju brži i veći bez te karakteristike. Ili uzmem grafičku sa vrhunskim hladnjakom koji je nečujan i izvrsno hladi karticu, ima solid kondenzatore i vrhunsku naponsku jedinicu te me kao takav može opsluživati godinama. S obzirom na ono što radim performanse mi možda nisu toliko bitne već želim pouzdanost i tišinu. I onda mi u zamjenu uvale grafičku sa turbinom koja temperature u kućištu podigne za red veličine ali je zato brža.