View Single Post
Staro 02.12.2009., 14:35   #530
timmy
Premium

timmy's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor stuc Pregled postova
U pravilu platio si određene perfomanse na rok trajanja od 2-3 godine.
Ako poživi iza tog roka, čista sreća - bonus.
U slučaju da krepa u tom roku ili da je svjesno spališ bez vidljivih oštećenja, dakle priznata garancija..,
da sam trgovac, zamjenio bih ti proizvod sa istim ili nešto boljim perfomansama i dao garanciju do isteka garancije prvog proizvoda.
Ne znam 100% šta kaže zakon ali tako bih ga uredio.

1. Zašto bi dobio pare u punom iznosu a 18mj si koristio proizvod ?
2. Oćeš puni iznos, može.., plati tih 18mj korišćenja.
3. Zašto bi dobio drugi proizvod sa novom punom garancijom ? Platio si 2-3g. a ne 5-6g.

Ovo što si napisao pod točkom 1 i 2 nema šanse jer ti si ipak nešto koristio 18mj i to treba platit.

Nemam trgovinu, običan sam kupac i sasvim sam zadovoljan ako mi trgovina zamjeni dio
koji mi je krepao sa drugim koji neće biti lošiji/slabiji od prvog i normalno je da ako ja
ne želim zamjenski dio da ne mogu dobit pare nazad u punom iznosu jer tko će platit to što sam ja 18mj uživao/koristio svoju grafu na primjer ?

Da završim sa rečenicom kojom sam počeo, šta ima veze što ćete dobit 3x jeftiniju karticu koja će biti 10% jača od stare
ako i dalje imate perfomase koje ste platili na određeni rok ? Tu štete nema nikakve.
pobogu, oni GARANTIRAJU, još jednom, _GARANTIRAJU_ da će proizvod radit 24 mjeseca ili koliko već. ako se pokvari na 23 mjeseca i 27 dana uopće nije moj problem, isto ko što nije njihov problem ako se pokvari nakon 24 mjeseca i 2 dana. hoću takav isti proizvod, ako ga nemaju nek mi daju moje pare jer se pokvarilo nešto za što su GARANTIRALI da će radit. mogu mi dat nešto treće jedino pod mojim pismenim pristankom. uopće me ne zanima što je nešto što oni nude bolje, više cool, novije ili šta ti ja znam šta, pokvarilo se nešto za što su garantirali da se neće pokvarit i amen, doviđenja.

to što ljudi sami sjebu hw je drugi par opanaka i trgovine moraju nać servisere koji su u stanju to otkrit.
timmy je offline   Reply With Quote