View Single Post
Staro 02.12.2009., 10:32   #507
Hasta
Premium

Datum registracije: Jul 2009
Drago mi je što je, za razliku od nekih, Mihaela shvatila moj komentar kao konstruktivnu kritiku. Moja negativna iskustva sa HGSpotom svode se na nemogućnost dobivanja robe iz drugih poslovnica. Osobno bih volio kupovati tamo jer mi je usput i ne moram izgubiti 2 sata da se probijem do nekih informatičkih dućana. Stav koji sam naveo je stav ljudi s kojim sam bio na piću, a ne moj(radi se o citatima-zar ne?). To što je stav izrečen u kafiću ne smatram bitnim. Bitno je što su neki ljudi rekli, a u konkretnom slučaju odnosilo se na izgubljeno vrijeme i novac na konfi koja je evidentno imala problema sa komponentama, a sve je svaljeno na "probleme sa strujom". Dakle kritika ide na rad servisa i procedure prilikom vraćanja neispravne robe. Velika većina kritika izrečenih "u birtiji" išao je upravo na račun toga Konstruktivno je i znati da puno ljudi ima vrlo negativan stav i da se treba debelo potruditi da se povjerenje vrati. To što moja ekipa nije pala na očit šarm i hrabrost Mihaele nisam kriv. To što imaj loša iskustva sa PR i prodavanjem magle također nisam kriv. Zaista nisam flamer te bi kao i svi u konačnici volio da i HGSpot i Vemil prorade punom parom i da se stvori konkurentnost od koje bi svi imali koristi.
Hasta je offline   Reply With Quote