02.12.2009., 09:34
|
|
HGspot
Datum registracije: Nov 2009
|
Bok svima, vidim da ste ušli u raspravu, ali doista nema potrebe za svađanjem. Nije mi drago pročitati kakvim imenima me kite ljudi koji me uopće ne poznaju. Ja nisam fejk. Stvarna sam osoba. Ovdje sam s imenom i prezimenom, znate moj mail, znate gdje radim. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com ffice ffice" /><o ></o >
To je puno više nego što ja znam o svima vama. <o ></o >
<o > </o >
Da, moj posao je PR, između ostaloga. Nadovezala bih se na komentar Hastinog prijatelja koji je radio PR. To doista ovisi o osobi. Možete imati takav pristup poslu, a i ne morate. Osobno, stalo mi je do ljudi i uvijek se stavljam u poziciju onoga koji ima problem i razmišljam kako bi meni bilo pa mi je lakše razumjeti i pomoći ako mogu. Možda nisam dobar PR ako je ono defaultna postavka za PR-ovce?!<o ></o >
<o > </o >
A što se tiče onoga da se javim kad bude 50 stranica pozitivnih komentara o HGspotu, nitko sretniji od mene kad bi to bilo tako. Nažalost nije. Svjesni smo svih problema i propusta, radi se na tome da se stvari poprave, ali to se neće dogoditi preko noći kao što preko noći nije ni nastalo. I ništa ne zamjeram na opaskama. Rekoh već puno puta – od kontruktivne kritike nije nitko umro. <o ></o >
<o > </o >
Možete mi vjerovati i ne morate. Znam da tko se jednom opeče, puše na hladno. <o ></o >
Izbor hoćete li kupovati u HGspotu ili nećete ovisi samo o vama. <o ></o >
<o  ></o  >
|
|
|