Citiraj:
Autor redscro
Teško ćeš naći nešto slično. I dalje ne vidim zašto ga ne bi naručio iz Superbita, stigne poštom i to je to. Mnogo je jeftinije nego u bilo kojoj drugoj trgovini, pogotovo u ST. Jedino ako ga želiš vidjeti prije, to je drugo, a onda ti je najbliža opcija gdje ga gotovo sigurno imaju Eurotrade(Solin). Ista stvar i ako negdje nađeš 5738Z, izvana su isti, samo on ima mnogo lošiju(integriranu) grafičku. U Technomaxu možeš naručiti 5738ZG, ali nešto slabiji model od ovog iz Superbita. U Linksu imaju ovog Asusa, ali je proc dosta slabiji od Acerovog i disk je manji, no opet nemaju ga u ST već bi trebalo čekati.
|
ma vidio sam laptop u tehno max-a i svida mi se..malo sam pritisko to njegovo kuciste i cini se cvrsto i sve je za 5... imam pare za njega vec par dana.. poslo sam mail ovima iz Superbita al mi ne odgovaraju a danas kad sam stisnuo link za taj model Acera pise da vise nije u ponudi zato sam u badu sada... Malo prije sam nasao taj isti lapotp u
MagazinRS-u... Jos jedino mogu sad nazvat superbit na telefon pa se cut s njima...
imam ja 5k kn predvideno za laptop + 3 god garancije + torba... nije problem uopce sta je trgovina u ZG-u, problem je samo naci taj indenticni model...ocu 4gb rama 320hdd i ati onaj kad je vec moguce