Ne bi bilo loše preflešati BIOS na neku stariju verziju,možda je zaista u toj reviziji bug,ne znam sumnjam - ekipa bi se davno ovdje pobunila,a te ploče su na PCE bile hit,svaki drugi user je imao p35 điđibajt.
Trebalo bi uz flash starijom verzijom,napraviti obavezno clear CMOS, izvaditi bateriju na koju minutu,i kapicu sa 12,prebaciti na 23,ili kako se već radi kod GB,ja imam ASUS-icu p35 pa po njoj ravnam stvar.
http://www.gigabyte-usa.com/Support/...S&FileID=13692
Naravno,nije naodmet ni proc izvaditi,za vrijeme clearanja CMOS-a. Pa lijepo onda eliminirati jednu po jednu stavku.
Nemogu vjerovati da je taj proc nečim zalockan,pa nije to AMD T-bird, priča ide ovako,svi kupili proceve,i jedino moj lockan,ni mhz nije htio mrdat sa 900,potrgao sam sve jumpere na ASUS A7V ploči,i ništa,deda ne mrda. To nije slučaj s tobom tu.
Taj 6550 ide na 400x7 bez beda,sad treba samo eliminirati greške. Špiro ne može biti kriv, treba pogledati net i prijašnje verzije BIOS-a, posjetiti FAQ stranice o toj ploči na GB siteu, potražiti probleme ako treba i na

.
Može biti BIOS bug,zašto ne..nije nitko rekao da si glup. Samo je to rijetkost,da baš tako trokira,i ne pamti postavke. Nešto dobro nije napravljeno,neću sad reći flash,ali lako moguće da je BIOS beta release bio,ili tako nešto.