View Single Post
Staro 01.12.2009., 21:12   #21
The Pill Man
Premium

The Pill Man's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
RE:Nikky

E sad si mi stvarno da čitati (drugi link).

Nego imaš li kakav prijedlog u vezi inicijalizacije drivera za pl7-2. Neznam koliko si upoznat s applikacijom, ali u osnovi radi se o tome da ista mora (naravno kad je startaš) podesiti port na 19200.... kako joj je već definirano u config.sys-u

Citiraj:
DEVICE=C:\XDOSSYS\EXE\DTSXPC.EXE INST=1 PORT=COM1 CONN=-1 MAXSPEED=19200 TELEMECANIQUE
Iz nekog razloga se inicijalizacija drivera ne odradi kako treba ili uopće ne odradi. Primijetio sam u device manageru da mi javlja žuti ! na stavci bios device (ili nešto drugo vezano uz bios) što je i razumljivo s obzirom na nedostatak drivera. Što misliš ima li to veze? U stvari, buni me najviše što jedan drugi com port uređaj radi bez problema (taj je radio i kroz virtualne mašine tj. radi na svemu).
Iz toga mogu zaključiti da je sa win-om sve OK, nego me zeza nešto u toj aplikaciji.
Ideja??

EDIT userenv.dll: Prvi link bih rado primijenio ali ne mogu jer mi za njega treba optički drive a win ga ne vidi. Ostaje mi opcija da nađem kakav virtual cd drive za win98 i dignem win98se cd gore.

Zadnje izmijenjeno od: The Pill Man. 01.12.2009. u 21:27.
The Pill Man je offline   Reply With Quote