View Single Post
Staro 01.12.2009., 21:07   #16
dekky
Premium
Moj komp

dekky's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
da imaš pravo za edit...
sorry!!!

hvala na odgovoru za msi!!!!

Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Čuje se jer mu je vent stalno na maksimalnom broju okretaja,to nije tvornička greška,nažalost to tako je. Ali lako se sredi ili malo bar popravi nekim tišim 120mm ventom.

Što se tiče taktova procesora ne vidim osobno direktnu vezu napajanja sa procesorom, može bootati na taktu,ili ne bootati, odvrtiti neki test ili ne, ali da će napajanje odrediti takt procesora,to je nemoguće.

Nisi dobro overclockao,ako si samo htio naglasiti ne-kvalitetu Spire pojačavši je ovom tvrdnjom,ispalo je bezveze,jer napajanje ne može OC-ati, ili neomogućiti OC stroja. Bar je ovog tipa.

Može ti bacati BSOD-ove,ne puštati te u OS,rušiti igre,ali da će sam uključiti što je Wolv rekao,nein.

Nisi dobro clockao,kraj priče. Ostavio si nešto Enabled. I naravno,pojačat malo voltažu procu, to bi moralo uredno oko 1.3625V ić na 3.0. Ja sam imao E6750,ajd,nisu isti multiji,ali na 3.2 je išao sa tvorničkom voltažom.
Okej sve je to moguće...nisam neki super expert...ali recimo....

Stavim staru karticu...idem u bios i dignem takt...sejvam i pokrenem xp...i okej je takt!!!!

Ugasim komp...stavim drugu karticu...upalim komp i nije više isto.

voltaža je na 1.4 jer multiplajer ne ide više od 7x!

sad ću probat opet!

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 01.12.2009. u 21:19. Razlog: Nauči koristiti EDIT tipku pobogu
dekky je offline   Reply With Quote