View Single Post
Staro 21.10.2004., 03:20   #1
murmurr
Registered User

Datum registracije: Oct 2004
Lightbulb help...laptop do 13 iljada

ovakou....treba mi mrcina od stroja do 13000 kuma(to mislim s pedevejon i na rate)...koja bi mi bila najbolji prijatelj nekoliko godina, bez posjeta veterinaru i ni u kom sl. preslaba za slijedece programe::
cad(auto, archi), illustrator, photoshop, premiere, direktor, flash, poser, maya, reason, blablabla...ju get de pikčr- (a i koju igricu bolju da zaigram

a ja se bas i ne kuzim najbolje..ali dosad sam iskopala da bi mi procesor trebao bit..intel centrino ili p4 (nije mi bitno da baterija traje vjecnost jer bi ionako bila cesce na struji), a graficka min. ATI 9600, i RAM 512...++sto veci hard(60) i dvd przionu
iako me to muci prezivjetcu i ako nije neka ljepotica...

zasad mi ulaze u uzi izbor ::
ASUS notebook A2500S /D
HP COMPAQ nx9110 (graf. preslaba..)
končar nika mi je preskupa a nada je ljepša ali preslaba..ali mi se bash sviđa...ali ne poznajem nikog ko to ima pa neznam bash...
za toshibu i sony neam para a njih bi vjerojatno da imam...
maloprije primjetila i ovog -MSI MS 1003 na arhiteh.u..ali nikad cula za msi?
prije sam htjela gericom hollywood jer je dobar i lijep ali se vise ne proizvodi..a ostali gericomi navodno nisu dobri ?!

...i da ne duljim..nije ovo bas uzi izbor i zaboravila sam neke ali pregledala sam ovih dana hrpu sajtova i pogubila se i sad mi treba savjet vrlih strucnjaka ......help:confused: :confused: :confused:

Zadnje izmijenjeno od: murmurr. 21.10.2004. u 04:04.
murmurr je offline   Reply With Quote