Tema: CM: DiRT 2
View Single Post
Staro 01.12.2009., 13:23   #103
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo za one sa starijim grafama poput moje, koji se ne usude instalirat demo da se nebi kaj zapalilo (), igra se vrti odlično na mojoj konfi, sve na max kolko ide, na 1440x900. Čak sam stavio 8xAA, ali framerate zna past i do 20 kad bude puno dima okolo recimo, na 2XAA već ide bez problema. Dobro je i to što i kad padne framerate, ne trza već se samo onako ujednačeno uspori, kao lag više, tako da nije potpuna katastrofa.
Uglavnom, iznenađen sam optimizacijom, i iskreno nisam se nadao da će moja grafa to potjerat na nativnoj rezi monitora tak glatko na full detaljima.
Post processing efekti idu najviše na medium, high je valjda rezervirano za dx11 kartuše samo.
Igra grafički izgleda fenomenalno.

Što se samog gameplaya tiće, u to neću puno ulazit, nisam baš oduševljen, isto kao sa prethodnikom, nije to Colin, i nije to rally, ali je zabavna arkada, uz to i odlično izgleda, tako da s moje strane idu pohvale igri, ali ju osobno neću nabavljat niti igrat.
U odnosu na prethodnika definitivno veliki pomak, ali to "plivanje" auta po stazi nikada neću shvatit, čak je i stari Colin Rally patio od toga ali u puno manjoj mjeri, ne kužim čemu služi taj feature točno.

Atrax je offline   Reply With Quote