View Single Post
Staro 01.12.2009., 12:57   #50
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Nebrojano sam puta i sam sebi pokušao objasniti zašto se skida hladnjak ako sve radi odlično,tiho i hladno. A odgovora su na ovom forumu dva, prvi je da će to povući nepotreban OT i raspravu,koja završi mojim banom pa svi misle da sam luđak, a drugi odgovor je - da je ovo OC i u sve većoj mjeri HW-Fors forum,gdje se ekipa logira samo da bi se pohvalila simultanim vrćenjem 3 stress testa svojih komponenata,i da bi srušila poneki temp rekord,ili 3d mark rekord.

Tako da me ništa više ne čudi,a ne bi ni tebe trebalo. Znaš kako je to izgledalo 2005,2006,znaš kako izgleda sada i u kojoj mjeri.

DIY užitak je jedno,kao i u svakom pogledu pad temperatura,kako je sugerirao dh, ali na grafu koja je ionako objektivno preskupa 200,300kn , ići još tih 200,300kn uložiti,povrh stock coolera koji dolazi u par varijanti, i u svima je vrlo dobar,dapače meni odličan je - čisti idiotizam.

Ali što drugi rade nas se ne bi smjelo ticati,i ne bi dalje u OT. Na svakoj HW komponenti,bar onoj OC-abilnoj ili modabilnoj se povlači ovo pitanje.

GTX275 sa odličnim stock coolerom na tržnici košta 1350,pa tko hoće ovu platiti 1000+kn i ulupati još 200,300 za aftermarket,go for it.
thedream je offline   Reply With Quote