View Single Post
Staro 01.12.2009., 10:06   #6
gazus69
Registered User
Moj komp

gazus69's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor greg SE Pregled postova
taj proc i plocu su mi necakinje prije imale. U kombinaciji s gigom rama i radeonkom 9600pro naigrale su se posteno na toj kanti.
Ovdje postoje 2 problema - premalo rama (256 za XP? kome to jos pada na pamet?) i stvarno preslaba grafa. Iz FX serije (gf5) ne valja niti jedna, nije valjala ni kada su bile aktualne a ta 5200 kostala kao danas jedna 4850
Ram i neka "postena" agp grafulja tipa te radeonke kostati ce do 200kn iliti 50 KM, mozda bacanje love u bunar ali barem ce omoguciti pokretanje starih naslova. Uostalom, to je sve kategorija hardvera koja slabo gubi na cijeni jer je vec dosegla dno i u slucaju kasnije kupovine bolje konfe dati ce se prodati po nabavnoj cijeni. Dakle, gubitak nikakav.
sve ja to kontam slaba grafulja, malo rama itd...ali ne isplati mi se nist ulagat kao sto kazes a nedavno sam uzeo laptop ali neda mi se igrat na njemu, a ne igram nista drugo osim wolfa za kojeg mi nije jasno zasto steka jer je bas nezahtjevna sto se tice hardware.a a pokretao sam i igrao bez ikakvi problema recimo naslove poput unreal 08' sa kojim nije bilo nikakvi problema...sad mi nista nije jasno...
gazus69 je offline   Reply With Quote