Citiraj:
Autor mymoon
@M. Bajkovac: lijepo je što su vam puna usta "boljeg i kvalitetnijeg usluživanja i zadovoljnijih kupaca", ali padate na osnovnim stvarima - današnji primjer: nalazim se u rijeci i želim kupiti 2 artikla u vrijednosti 1500 kn. problem je u tome što se 2 artikla nalaze u utrinama (zadnji komadi u hr) i ne postoji mogućnost da mi se roba dostavi u rijeku, pa makar u riječku poslovnicu!? nisam radio problem oko plaćanja dostave sa moje strane iako mi tu mogućnost nitko niti ne nudi.
hej, imam keš u ruci, keš zato jer samo tako dajete popust (omg), a hgspot mi ne želi dostaviti robu? samo tako naprijed... 
|
Ako Mihaela i dalje čita forum napomenuo bih da je ovo razlog zašto ne kupujem u HGSpotu. Slična stvar dogodila mi se u dva navrata i to u Dubravi i u Mandiu. Ta dva dućana su mi usput i navratio sam kupiti prvi put napajanje, a drugi put memoriju. U dućanu toga nije bilo ali je bilo u drugim poslovnicama pa sam zaista ljubazno zamolio da mi te stvari rezerviraju i dofuraju ovdje kad netko od dostave bude išao u poslovnice gdje to imaju. Uopće nisam inzistirao na nekim rokovima, a bio sam spreman zakapariti pa čak i platiti punu cijenu proizvoda. Oba puta odgovor je bio da to nije moguće i da, ako želim proizvod, odem tamo gdje ga ima. I otišao sam ali ne u HGSpot. Platio sam čak skuplje ali sam nakon opetovanog slučaja rekao:"Nikad više u HGSpot" Dopuštam de je ovo nije bilo moguće zbog problema tipa knjiženja ili administracije ali zaista mi je apsurdno da jedan proizvod stoji mjesecima neprodan u Kutini, a nema ga u Zagrebu i nemoguće je doći do njega osim direktnim odlaskom tamo. Pretpostavljam da barem jednom tjedno ide dostava na relaciji Zagreb-poslovnice izvan Zagreba pa ne vidim razlog zašto ovo nije bilo moguće.