View Single Post
Staro 29.11.2009., 22:57   #24
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor pasanac Pregled postova
Nisam nikad igrao u "javnoj kuci" al ako je sve dopusteno neću nikad ni zaigrati..
niti ne trebas...

Citiraj:
Igrao sam na svemu i svačemu.. Ako bi morao igrat na žičanom onda bi uzeo MX518 ili G500, oba su ok. I ne kažem da žičani ne valja već tvrdim da bežični valja!
A kako ne smeta žica? Da smeta samo meni, ne bi ovo čudo izmislili: Razer Armadilo
svasta izmisle da prodaju, nesto uspije, nesto ne...

Citiraj:
Da te podsjetim, sam si rekao da ti bežični miš ne laga, već imaš "nekako drugačiji osjećaj".. aka nije loš miš već je do tebe (sve je u glavi)..
joj daj molim te, valjda kad koristis nesto vidis kako ti odgovara, ako ti ne odgovara ides dalje i uzmes nesto drugo, AKA sve u svijetu racunala je u glaviI (pa cak i tebi tvoj famozni wireless mis)!

Citiraj:
I nemoj mi valjat te "ja imam G9 ja sam pro" baze.. Pro gaymer sjedi u kutu sa kutijom cigara, pivom i mišom od 20kn kojem je već 3 puta krpio kabel.. I jede djecu sa miševima od 100eura za doručak..
na valjam ti nikakve baze i tak me briga koji mis ti koristis ali mi nemoj "valjati baze" da je isto igrati sa Razer DA i sa VX nano jer NIJE. O pro gaymerima i njihovom jelovniku ne bih govorio, ali ako im je tako lijepo nek uzivaju..
alengrosevic je offline   Reply With Quote