Citiraj:
Autor pasanac
Nisam nikad igrao u "javnoj kuci" al ako je sve dopusteno neću nikad ni zaigrati..
|
niti ne trebas...
Citiraj:
Autor pasanac
Igrao sam na svemu i svačemu.. Ako bi morao igrat na žičanom onda bi uzeo MX518 ili G500, oba su ok. I ne kažem da žičani ne valja već tvrdim da bežični valja!
A kako ne smeta žica?  Da smeta samo meni, ne bi ovo čudo izmislili: Razer Armadilo
|
svasta izmisle da prodaju, nesto uspije, nesto ne...
Citiraj:
Autor pasanac
Da te podsjetim, sam si rekao da ti bežični miš ne laga, već imaš "nekako drugačiji osjećaj".. aka nije loš miš već je do tebe (sve je u glavi)..
|
joj daj molim te, valjda kad koristis nesto vidis kako ti odgovara, ako ti ne odgovara ides dalje i uzmes nesto drugo, AKA sve u svijetu racunala je u glaviI (pa cak i tebi tvoj famozni wireless mis)!
Citiraj:
Autor pasanac
I nemoj mi valjat te "ja imam G9 ja sam pro" baze.. Pro gaymer sjedi u kutu sa kutijom cigara, pivom i mišom od 20kn kojem je već 3 puta krpio kabel.. I jede djecu sa miševima od 100eura za doručak..
|
na valjam ti nikakve baze i tak me briga koji mis ti koristis ali mi nemoj "valjati baze" da je isto igrati sa Razer DA i sa VX nano jer NIJE. O pro gaymerima i njihovom jelovniku ne bih govorio, ali ako im je tako lijepo nek uzivaju..