View Single Post
Staro 29.11.2009., 14:06   #2150
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Reklamirana grafa je EOL
Ček malo...pa reci koja je grafulja u pitanju...nije da nekog branim al mislim svi odma pljujete po dućanima a to što bi vi zamjenu ala (recimo) 7900GT za GTX260 je druga stvar. Po meni bi se trebala gledati snaga kartice,tj. ako se dotična pokvari a iste više nema da se mijenja za karticu identičnih ili malo boljih performansi. I amen. Na taj način nitko nebi bio oštećen a kupac bi dobio što je platio (što se performansi tiče). Osobno sam imao slučaj da mi se pokvarila 8800GT (a kupio sam ju u vremenu kada je došla 1700kn) i pogodi za što je bila zamjena...9800GT (cjenovno dosta jeftinija tada,cca 1100kn). Da,mogao sam forsirat zamjenu po cjenovnom rangu (zapravo i nebi trebao pošto sam dobro poznavao kompletnu ekipu dotičnog servisa). Jesam li dobio karticu jednake snage kao što sam i kupio? Jesam,čak malo jaču...tak da...dokle god nije u pitanju zamjena jače za slabije nevidim razloga za ovakav stav prema nekoj tvrtci. Al to sam samo ja