View Single Post
Staro 29.11.2009., 13:20   #863
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
evo baš malo čitam pa da pitam...koja je shema s jmicron kontrolerima?

konkretno brat mi ima kingstona ssdnow v series 64GB i neznam svi spominju kontroler je ovakav onakav ali ja iskreno nekužim ništa niti sam upućen previše pa eto ako bi mi mogao netko malo to pojasniti

na hp nx6325 s x2 turionom na 1.6 i integriranom ati karticom mu se xp s nod32 i standardnim glupostima diže od POST screena [kad se ugleda hp-ov logo] do desktopa [kad se prestane miš "vrtiti"] u roku od 16 sekundi.

inače sad kad sam malo čitao ovaj disk bi kao trebao imati unaprijeđeni jmicron kontroler na kojem su kingston i toshiba muku mučili 6 mjeseci...je se to da kako istestirati ili neznam što ili je se nekom diže brže laptop ili kopiraju podaci ili access time ili nešto treće pa da vidimo otprilike kako utječe taj kontoler na sve to?

EDIT: evo odvrtio sam sad na svom kingstonu 128GB test za čitanje i u prodjeku kaže hd tune da čita 101MB/s a access timeom 0.1...nije htio nažalost write jer imam dvije particije na disku...ali onaj neki treći test s fileovima je ovako izbacio :

naravno koliko vidim na sl.stranici mu piše da je max read up to 100MB/s a write do 70MB/s

iz ovog bencha izgleda da je read max 120MB/s a write je tu negdje ko na ofišl strani +-par mb

Zadnje izmijenjeno od: Red Dwarf. 29.11.2009. u 14:04.
Red Dwarf je offline