OT:Ma koliko je meni puta palo da taj iphone uzmem, ali samo dustao, sad imam xperiju

Smijalica od uredaja sto se mozes, od manille, spb shella, touch flo3d... prakticki u mobu mogu imati 3-4 user interfacea jer HTC touch pro2, HTC diamond 2, HTC touch HD, cak i od HTC-a HD2 manilla 2.5 radi predobro na xperiji itd:
">
(inace HTC je radio za sony-a xperiu

)
Sve valja samo od sony software je smjesan, kako su unisitli tu xperiju, prvo velikom cijenom (mogla se neko vrijeme samo kupiti otkljucana za 799$ kad je izasla

), drugo losim softwerom, a sad evo igram i cod2 i tony hawk pro skater 2 na njoj

...
Ma ja cu preskociti ovu verziju snapdragona, cekam onaj dual core chipset koji treba izaci tj pojaviti se u mobovima sredinom sljedece godine, ovaj 1ghz Snapdragon ima isto dvije jezgre jedna je na 1ghz za mob a druga od 600mhz za wifi, bluetooth itd ali nema grafu nego preko softa to rjesava...
Dok ce ovaj dualcore imati dvije jezgre ali obje za mob do 1.5ghz i Ati grafu tak da na to drzim oko...
Za sad imam xperiu koja je brutalno dobar mob, samo hebiga usrao je sony sa svojim jadnim softwareom (evo izasla je i xperia x2 koja ima ISTI chipset a sve bolji i brze radi

) samo kome se da zajebavati sa slaganjem moba, meni se da pa je mrak mob

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12