View Single Post
Staro 29.11.2009., 02:40   #4
NeooS
Premium
Moj komp

NeooS's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
tnx,burko.. pomoglo je.. izglea da je pomogo reset bios-a.iako sam pobriso kontakte rama i grafe..
puno fala

@domy_os
kad vec spominjes neizdržljivost..
ovaj proc koji sam probavao dal sljaka..je moj stari,koji se nalazio u tom istom računalu,do prije tjedan i nešto dana..xp1700+..sređivo sam jedan komp stari i ostao mi xp 2200+(koji sam mislio da sam sad spržio) pa sam njega ubacio pošto je mal jači.. i ovaj 1700 dao na prodaju,jer je ispravan.i javi mi se čovjek i nađem se s njim,pita me jel ispravan,ja reko,garantiram da je,izvadio sam ga ispravnog,i prodajem jer mi ne treba.on gleda nešto na gornjoj strani proc.(neznam šta ) i kaže mi,ja bi reko da nije ispravan.reko isprobaj,ak nevalja,vratim novce.i javi mi se on danas,kaze proc nevalja..ja i dalje nevjerujem,al vratim mu novce i isprobam ga kuci sad,i stvarno nevalja..komp se upali,zvuka nikakvog a ni slike..
pošto sam bio glup malo,sad se pitam,iako 60kn nije puno,dal mi je lik podvalio neki svoj isti xp1700 sprzeni,ili sam ga stvarno neispravnog prodo(jer ako jesam,nije mi jasno,kako ni gdje je riknio..u međuvremenu)

Zadnje izmijenjeno od: NeooS. 29.11.2009. u 02:51. Razlog: edit
NeooS je offline   Reply With Quote