View Single Post
Staro 28.11.2009., 22:10   #3
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
to je socket 775, ali agp ili pci? vidao sam svasta, provjeri za svaki slucaj da ne bude kao meni dupli put i slabija graficka kad sam dosao sa 6600GT stavit frendu na neku asrockicu 775 koja na kraju ima agp... i na kraju dobio 9600xt koju jos uvijek slepa .

nego, da pogodim, to je ovakvo kuciste:

igrom slucaja upravo jedno takvo kino kod mene na popravku, otisla ploca. uglavnom, kuciste je predobro. ali maticna, hladenje procesora, napajanje, i kuciste je cisto dell. moze se nekako iskombinirati da upadne matx ploca unutra, ali mislim da bi jedino utor za graficku bio funkcionalan (upitno), dok pci nema sanse. uglavnom - da, ganjas low profile graficku karticu. jedino je pitanje agp ili pci..........

i da, na gumbu za paljenje ti pise koji je optiplex u pitanju. po tome se lako sve sazna .

Burko je offline   Reply With Quote