Otisao ja danas u prodavnicu da kupim karticu. Bajram, skupilo se para pa ja polako prosetao...
Dodjem ja i zamolim prodavaca da mi da HD 5750 1 GB, stavlja on karticu na stol i govori mi: "Jarane, pravo ces se zajebati ako uzmes ovu karticu, a ne uzmes 5850"...
Ja zacudnjen nacinom na koji mi se je obratio, ipak nismo na ulici...
Ja sam ga pitao zasto i on mi je naveo dosta cudnih razloga (manja potrosnja, veca tisina i relativno pristupacna cijena)...
Ja nisam citao recenzije ove 2 kartice (zbog prilicno ogranicenog znanja engleskog jezika)...
Na kraju mi je taj lik dosadio sa tim svojim ubjedjivanjem da je 5850 bolja kartica od 5750 toliko da se tih 200 maraka razlike u cijeni i ne osjeti...
Ja sam otisao iz prodavnice jer mi je dosadilo raspravljati se sa debilom i slusati ga. Nazalost, nisam vise nigdje naletio na prodavnicu koja ima dostupnu 5750 jer sve radnje koje su je imale nisu radile zbog Bajrama...
Nego, da ne duzim... Je li istina sve sto mi je onaj debil iz prodavnice napricao ili mi je pokusao uvaliti nesto skuplje (mozda covjek radi na procenat

)????