View Single Post
Staro 27.11.2009., 22:25   #430
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Zašto? Jer je žena počela odgovarati na pitanja na koja potencijalni kupci traže odgovore? Davati korisne informacije a ne da slušamo rekla-kazala i svakakva nagađanja i teorije kao u temi o Ve-milu?

Hg Spot koji pretendira da vrati izgubljeni ugled i povjerenje kupaca je po mom mišljenju napravio dobar potez tako što su omogućili da odgovorna osoba kao što je jedna direktorica marketinga bude dostupna tu na forumu i jednostavno omogući nam uvid u stanje u kojoj je firma i uz naše sugestije i prijedloge pokuša poboljšati uslugu.

To što su odlučili saslušati ''glas naroda'' je pametna stvar i ako uvaže bar polovicu svih kritika i prijedloge biti će to značajan pomak u poslovanju u odnosu na princip i strukturu trgovine koji napuštaju jer su uvidjeli da od toga nema kruha i u zadnji čas su se osvijestili inače bi doživjeli sudbinu Vemila.

Što se mene tiče, kolegica Bajkovac je dobrodošla da i dalje daje informacije jer bar znam da iza tih informacija stoji odgovorna osoba koju doslovno možemo držati za riječ pošto predstavlja cijelu firmu tu i kad Hg počne opet poslovati nanovo još će i više pitanja biti i meni osobno je zgodnije postaviti pitanje tu na forumu gdje znam da će biti pročitano i gdje ću dobiti odgovor nego zvati telefonom i nadati se da će se javiti neka osoba koja je kompetentna dati mi odgovor na pitanj koje me zanima.

HG samo nam dajte hardvera po pristupačnim cijenama i svi sretni
Ja ti to ne pušim