View Single Post
Staro 27.11.2009., 21:54   #9
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
@bojler/stuc - thx na info-u, taj kabel između kuća je privatno ofc, i uopće broj nije proveden na tu drugu kuću, tako da su sve zice slobodne. Mislim da budme ja to sutra probao, naravno moram paziti na poklapanje žica

A ova skupa riješenja nebih prakticirao, a druga opcija mi je ionako Wirelles router(kojeg sam imao, ali posto mi je crkao...sad sam na staroj kasdi )

@Nikky - thx, ali mislim kak da ja tebi sad objasnim da jendoastavno nemogu provlačiti kablovinje i sve zivo jer ruter mora biti kod mene u sobi, jer svi drugi korisnici su gotovani, i ja sam zadužen za sve živo, a da bih spojio normalno zice a da ljudi nepadaju preko njih kroz dva kata i 15 m hodnika ...+ morao bih cijelu sobu preselit da to bude ikako moguće...vjeruj mi da ovo nije kompliciranje, jer wirelles mi je ionako krepavao stalno i signal im je bio banana, tako da ili gledam opet vracanje na taj mutavi wireless(naravno da uz tu opciju ide i nekakav tanjur u krajnjem slucaju, jer ova mala antenica je banana) ili probavanje slaganja trajnijeg riješenja tipa to sa telefonskim zicama. Thx svejedno

Sutra cu zazrovat uticnice pa cu i poslikat to sve da vidim jel to ima kakvog smisla
Halos je offline   Reply With Quote