Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.11.2009., 14:03   #2798
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ekipa, jednostavno mi se vise neda..Ok, vi ste u pravu, ja sam tu samo da dizem tenzije i paljbu.. Ali zamislite da nema mene, kakav bi ovo topic bio? Dosadan, bezlilan, kao nasi domaci HIFI casopisi u kojima nikad nista nije popljuvano, di je sve uvijek ok, super.

Da jos jednom odgovorim svima pojedinacno i onad definitivni EOD.

Flikomanu nisam nista prigovarao, ali lagano mi je dizao živce sa onim svojim izjava kako je jako zahtjevan, kako to mora grmit, kako se nesmije moc pojacat vise od pola i sl. I onda predje na HIFI. Ok, ali ono, ne mozes tako, danas ovako, sutra onako, jucer nemam pojma o apsolutno ničem, sutra sam iskusni audiofil.

Kao prvo kupio je prevelike zvučnike za svoju sobu i nalosije iz bookshelf serije 9.X. I ja sa, samo to rekao, i onda su se pojavili drugi i govore kako je to super zvučnik, da ne kazem najbolji. I onda ja kazem da nije, nego da je to najlosiji zvučnik izmedju 9.1, 9.2 i 9.3 modela i jos je pritom prevelik za njegovu sobu. Ali ne, onda mene Medo podyebeva kako je kad netko kaze da 9.3 nije bas najbolji zvučnik, kako je snobizam ili preseravanje. I sad ti nemoj poludit Ali medo je zagnjavio čovjeka u ducanu i on mu je pustio neke njegove stvari i njemu je taj zvučnik super. Ne znam zasto su ga onda povuki iz nove serije, zasto je 9.1 proglasen jednim od najboljih budget zvučnika, zasto nije 9.3? Ali medi je super, i nek mu je super, ali nemoze me razuvjeravat u neke stvari koje ne stoje..

Medo daj mi jos jednom objasni kako sam ja dokazao da sam sn00b?
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Radije budi konkretan i nađi nam zvučnik koji svira bolje od Wharfa 9.3 za onoliko novaca koliko je fliko to platio, te da zvuči onako kako bi fliko htio. Ako se večina složi s tvojim izborom, onda češ tek moći reći da je čovjek pogriješio
Recimo 9.1? Bolje svira i prikladniji za njegovu sobu.

Citiraj:
Autor newalss Pregled postova
Ti ga odmah bacačem plamena ofuriš da kakve gluposti priča, pa kad kupi šamaraš šmajserom ; pa di si to kupio!, pa kad kaže da sada zna da je bio u krivu baciš mu kašikaru: još si balav!.
De malo popij kakav Kafetin pa objasni na lijep i konstruktivan način šta, gdje, kako ti misliš da je trebao napraviti
Ti me sad razuvijeri da nije pisao glusposti u nekoliko narvata i to par puta za redom. On je sam rekao da je. I vjerovatno je mlad

Kafetin je protiv bolova, ne vidim razlog zato bih ga popio, nista me ne boli.
Ako si mislio za smirenje, tu isto ne koristim nikave sintetičke lijekove, vec samo prirodno

Ajmo sad lijepo napraviti jedan grupni EOD, jer ljudi imaju pitanja, a mi samo vučemo raspravu kojom nitko ne saznaje nista. ok?
srale7 je offline   Reply With Quote