View Single Post
Staro 27.11.2009., 11:46   #35
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Definitivno su preskupe (i bit ce jos skuplje), a za tu cijenu samo tako se uzme ovakva pila od kartice.

Tisa, hladnija i brza ...
Probao si obje pa znaš ili lupaš bezveze? Taj Palit je tih kao i Gainward GS u loadu,a hladan je isto toliko.

Mislim da najnoviji ATi-jev powerplay! po tom pitanju teško itko može nadmašiti,a pogotovo ne ove GTX260 sa dva venta,po pitanju tišine i zagrijavanja.

A brža lijepo piše koliko je i gdje je,ne bih ponavljao. FYI samo ovoliko :

Averaging the total performance change from all of the benchmarks today, the 5770 comes out 27.92% ahead of the 4850 overall, and a minuscule 1.75% slower than the GTX260+ overall. This is a good result for launch drivers, especially considering the GTX260+ has vastly superior fillrate and memory bandwidth compared to the 5770. We once again see that theoretical specifications don’t necessarily translate into reality.
The 5770 represents a clear performance upgrade over the 4850/4770, so it’s a no-brainer there.
In the case of the GTX260+ however, things get a bit trickier. The 5770 is basically equal in overall performance, but in many games it’s significantly slower. You can either choose between the two based on which games you play, or you could get the 5770 and hope that driver improvements will fix the underperforming games.

XFX Core edition je standardna GTX260 216SP kartica,core,zato što radi na 575mhz,kao i ostale standardnjače. 1099kn dakle,nova GTX260 216. Lijepo, . Još ako je shipment od 55mm kojeg imaju na lageru,di ćeš više tražiti trenutno,ali za to postoji tema na nvidiji, kao i za pitanja koju karticu kupiti,ako su mene tjerali s takvih tema na račun OT-a,molim da se toga modovi drže i dalje.

Wolverine je dao svoja testiranja 5770 vs. GTX260,koliko vidim reze ovise jako u igri. Vjerojatno u budućnosti i driverima za seriju 5xxx gdje se mogu očekivati poboljšanja jer prostora sigurno ima.

Šteta je malo tih zakona ponuda i potražnje,ali to tako je. U mnogim trgovinama su nedostupne kako je dh napisao,u još većem broju postoji lista predbilježbi i rezervacije uz polog 100,200kn,što sam i sam vidio. Ja sam svoju dosta jeftino ugrabio ( 800kn,nova nofcata u trgovini), ali ne metodom i rabatima omogućenim za šire mase.

Zadnje izmijenjeno od: thedream. 27.11.2009. u 11:57.
thedream je offline   Reply With Quote