Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.11.2009., 11:03   #2794
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Ajd' i ja ću malo da ne ostane samo na prstu...
Problem je Srale što često (primjeti da sam napisao često, ne uvijek) pišeš na ovom topicu kao da si u rovu na prvoj linije fronte: Pucaš iz svih oružja i nit gledaš koga gađaš, niti jel oružje prikladno, udri samo; tko leži ne bježi.
E al kad ti neprijatelj pokuca na rov onda ideš s pričom; tko ste vi da me zarobite,ma dali su mi ćorke,ja sam dobar ali moji suborci štrajkali etc.

1. epizoda; Iskrcavanje na Normandiju
Eto, ja sam dojma da je Flikoman mladac koji se bi probao nešto drugačije od Logitech proizvoda. I kada je došao očito je da nije posluša nešto bolje iz stereo asortimana.
Ti ga odmah bacačem plamena ofuriš da kakve gluposti priča, pa kad kupi šamaraš šmajserom ; pa di si to kupio!, pa kad kaže da sada zna da je bio u krivu baciš mu kašikaru: još si balav!.
De malo popij kakav Kafetin pa objasni na lijep i konstruktivan način šta, gdje, kako ti misliš da je trebao napraviti a ne ovako.

2. epizoda:Neprijatelj na vratima
Isto tako kada si mjenjao zvučnike kao čarape nikada nisi ti bio kriv, pa kada profulaš misao nisi tako mislio, izvlače ti iz konteksta etc.

Odjavna špica:
Ne , ne mislim da sam 100% u pravu. Znam pogriješiti u procjeni.
Al isto tako ajde malo spusti loptu i ti. Ne, u životu nisi uvijek u pravu.
Živili sto godina. Viva la music!.