Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 27.11.2009., 09:58   #2793
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Zamolio bi tu lokalne pavijane da sjase s mog nicka, ja se ne kacim na vase, pa stoga ostavite moj. Nisam ja kriv sto ne mozete cut normalno razmisljanje, a da se razlikuje od vaseg.
jesi siguran da je baš tvoje mišljenje normalno? ti želiš uvjeravat ljude u svoje statove i nametati svoje mišljenje, a kad drugi to rade onda ih naprosto vrijeđaš? i čim se netko ne slaže s tobom i uzvrati paljbu, ti se nađeš povrijeđen, te bezobrazno i jednostrano zaključuješ raspravu (EOD).

ovim si dokazao da si snob.
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Zasto bi moje misljenje da je 9.3 los zvučnik bilo preseravanje ili ne daj Boze snobizam? I to kao prvo nije samo moje misljenje, pogledaj si malo testove po netu i misljenja drugih ljudi pa ces zakljucit i sam. Btw, toliko je dobar da je i sam Wharfedale shvatio da ne valja i odustao od njega?
Za razliku od tebe koji svoja mišljenja i filozofije temeljiš komercijalnim pristranim reviewovima i na izjavama sebi sličnih forumaša, ja sam zagnjavio čovjeka u dućanu da mi ga spoji i pustio par svojih CDa.

Možda se loše prodavao jer su fulali u marketingu. Možda su reviewovi tome krivi. Možda je sve po malo, tko to zna. To uopće nije bitno.

Radije budi konkretan i nađi nam zvučnik koji svira bolje od Wharfa 9.3 za onoliko novaca koliko je fliko to platio, te da zvuči onako kako bi fliko htio. Ako se večina složi s tvojim izborom, onda češ tek moći reći da je čovjek pogriješio.