Prošle godine negdje u ljeto sam kupio miš MX518 u VeMilu, ovo ljeto je crko. Kako mi nije baš trebao odnio sam ga nakon 2 mjeseca u vemil, uz njega i DVD pržilicu. Objasnim što ne valja kod miša, gubi kontakt pri ulasku žice u kučište, Zovu me slj. dan ujutro da je sve sređeno i neka dođem po to. Baš si mislim kako sigurno nisu složili miša, dođe to meni doma idem ja gledat i naravno miš kakv je i bio, a oni naveli da je ispravan. Odnesem ja njega opet za neka 2 tjedna (14.10.09) i lik uzme to. Mene nitko ne zove i idem gledat da vidim stanje reklamacije na njihovom web-u, vidim izlazak artikla zbog preuređenja prostora. Sad je već 26.11.09, dakle uskoro će biti 45 dana i želim svoju lovu. Nisam uopće informiran sa stanjem vemil-a, jel još postoje?
Ako nema šanse da računam na njih što je sa Logitech-om, znam da su slali zamjenske proizvode uz neki dokaz da ne radi. No ja sad niti nemam miša, imam pišljivi papir iz vemil-a. Dali uzimaju oni i one žute listiće za garanciju prilikom reklamacije u vemilu? (možda sam ga gdje zametnuo)
Šta da radim, preporuke dobrodošle...