Dobili smo temu,nisam ni vidio.

Hvala mcG, ne znam, ja sam imao dugo vremena,rekao bi čak forumski vijek svoj,i duže,pošto tek godinu dana praktički imam ovaj TN table,Flatrona F900P,i slika mi je bila perfektna.
Koliko sam vidio 959NF u praksi,F900P mu može slobodno parirati, uz dizajn koji je kod tog Samsunga smeće,da se pardoniram odmah, Flatron je miss universe za taj monitor,pa kome je i to bitno,presuditi će.
Nisam naveo njuškalo da mi se razvaljuju postovi i multikvota svaka rečenica, to ti je vidim fetiš,nema zaista potrebe jer i ovako možemo post na post fino razgovarati,da se sve isčitati. Naveo sam dotični izvor samo kao leglo pretjerivanja,što si i sam vidio. Ako danas 2x2 DDR2 kitovi na 800 postižu 600+kn, onda ja ovakav monitor ne dam za 200. Rekao sam,radije sjednem na njega,izdržao bi 105kg valjda.
Mjerilo je tehnologija zaslona i ja te pratim,i kužim šta pričaš wolv bez imalo tepanja sad. Samo ne volim bulšitanje mojih oglasa na ovakvoj razini, ali ok,dečko se javio,ima 17 CRT, trenutno je monitor u firmi kod staraca,i meni je osobno predobar,pitanje je hoće li u prodaju i samim tim i lockanje teme je posve izvjesno na tržnici.
0.20 dotpitch nisam vidio kod nijednog drugog monitora na djelu ali mogu ti reći da vrlo solidno kompenzira intenzitet boja i uvjerljiviji kontrast Diamondtron cijevi, užitak je pregledavati internet,pisati fakture na njemu ili bilo što raditi,sa tekstom u glavnoj ulozi,sharp je,da ga hebeš,po sto puta. Svatko konja svog hvali ali od Flatrona je oštriji,a samim time i od 959NF,i to dosta.
Da ne odem ja opet Bogu iza nogu svojim trabunjanjem,skratio bih, nisam tražio nerazumnu cifru,kome je 300kn puno,u startu će zaobići takav oglas i potražiti neku drugu cijev,i cijenu na kraju krajeva. Ja kažem odmah sad ono u čemu JE dobar,pa nije to ADi kvragu 5P kojeg sam imao 1996.

I to je SM,da baš..isti su.
I bez tepanja,i bez nekog pak kontriranja,mislim da smo se skužili. Pokušaj uspješne prodaje je jedno,glas razuma drugo,flejm treće a opet ugodna rasprava šta ova tema može biti,je četvrto i tako unedogled. Nije sve ni kako kaže daddy,ni wolverine,ni ne znam tko na forumu. Da ne pomisliš sad da mi je ego burnan,pa se ložim,da se i mene posluša,hebe mi se za to, doslovce,tko šta misli. Samo kažem,argumentirano stavi jedan monitor pored drugog,i reci šta tu valja,šta tu ne.Case closed.

A ne ja kupio za 100 od ovog,ja dobio gratis,ja ne dam ovo,ja ne dam ono. Pa ne dam ja Voodoo kolekciju nikome,mislim..WTF.