Dakle kao šta naslov kaže stalno mi se pojavljuju BSOD-ovi. Ugl kad igram igrice ili obavljam render u AAE... Jedno vrime sam mislia da je do napajanja jer svaki put prije BSOD'a bi čua da ubrzava hladnjak na napajanju (Thermal Take 550 W ), a onda sam isproba Chiftec 450 W i nakon malo dužeg vremena opet mi se pojavljuju BSOD , ali kad koristim Chiftec 450W onda mi se BSOD-ovi pojavljuju učestalije , pa čak onda i kad ne radim ništa ili kad mi se boota windows ( ugl nakon šta se pojavi jednom BSOD u igri pa kad restartam moram izgasit napajanje i ostavit komp par minuta da ne radi jer mi se onda nemože dić windows zbog bsod-a i onda ga ponovo upalit i tek onda opet mogu normalno radit , al i dalje imi se ruši kad upalim igru ili AAE) . Čudno mi je to šta ugl kad mi se pojavi BSOD drugu pogrešku mi javlja svaki put. Najčešće se pojavi Drive irql not less or equal , al pojavljue se Page fault a čak mi je jednom pisalo nešto sa POWER ( ne mogu se sitit)
A opet ispod mi piše jednom da je uzrokovana nvidijnom pogreškom , jednom da je do zvuka , jednom da je do tipknovice .... Jel to možda matićna zeza ? Matićna je smeće , ASUS m2n btw
PS- provjeria sam ima 5 minuta i piše da je bios star gotovo 2 godine . Jel može bit do toga ?