Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 26.11.2009., 00:10   #2782
Srdan
Premium
Moj komp

Srdan's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
U vezi apsorbera.
Na jednom bocnom zidu imam prozore, vrata i radijotor (mjesto gdje vidim zvucnik u ogledalu i dosta oko toga) ali ce preko toga (osim radijatora) oci zavjese, vjerojatno trakaste tako da je ta strana koliko toliko rijesena.
E sada na drugoj je strani poptuno goli zid (aj ima 2 cvijeta) pa me zanima sto s njim? Imam 2 komada 5cm debele kamene vune pa me zanima koliko bi to trebalo biti veliko posto ovo nisu bog zna kak veliki komadi? Najvise bi se htio rijesiti tutnjanja basa koji rijetko gdje tutnji ali recimo kod Madonnine Rain kada je malo glasnije zna i po preko 5sek. Samo je u toj pjesmi to toliko izrazeno, budem skinuo neki program pa vidio koja je to frekvencija.
Budem jos pomicao zvucnike posto su trenutno stavljeni odokativno (35cm od zadnjeg, 38 od bocnog zida). Sada opet metar i pol ih ne mogu izvuc jer mi je soba siroka 3,35 a duga 4,35.

Probao sam na kratko staviti plahtu preko prozora i deke izmedu zvucnika i kreveta s kojeg bi slusao ali je slabo pomoglo. Bude kasnije dosao tepih
i kupuju skupe lance

Srdan je offline   Reply With Quote