Citiraj:
Autor thedream
Ne trolaj prijavit ću te moderatorima..hm,ups,you are moderator.   pravi wiseguy,a?
|
Ne trolam, samo iznosim činjenice, to kaj one ne idu tebi u prilog je tvoj problem.
Ako hoćeš prijavit - Prijavi...slobodno... to ti je ova ikonica s uskličnikom unutar trokuta
Citiraj:
Autor thedream
E pa ovaj DF eats your 959NF for lunch. Got 0.20 dot pitch?!   lovče u mutnoj sliki 
|
mmmda Shadow mask ima oštriju sliku od Aperture Grilla

Pametnom dosta

Znaš li uopće razliku između te dvije tehnologije?
Nema tog DF-a koji ima bolju sliku od Trinitrona a ti možeš pričat kaj god hoćeš. Pogledaj koju su tehnologiju koristili najbolji CRT monitori (Sony, Eizo, Mitsubishi,Iyama...) HighEnd modeli svi od reda sa Sony Trinitron tj NEC Mitsubishi Diamondtron cijevi.
Kužim da hoćeš dobro prodat monitor ali daj budi realan i nemoj futrat stvar kad nije istina.
Sad to kaj je tebi dotpitch mjerilo kvalitete je drugi par rukava, no vjeruj mi mjerilo je tehnologija zaslona.
Citiraj:
Autor thedream
Odi na njuškalo i čekiraj cijene 19 monitora sa ovom cijevi,to je ta cijena,ako traže 200 za drugi LG koji prodajem,ovaj onda vrijedi 100 više,sry.
|
Misliš tam di odma uz njega stoji GF3 Ti za 500kn, P4 630 za 400kn ili GF9800GX2 za 3k kn?
Ne trebam ja niš čekirat, znam dobro kaj ekipa uvaljuje na njuškalu. Pa tamo ne bi ni nakovanj kupio. Daj se nemoj tak nisko spuštat, neugodno mi je
Čuj ekipa je prodavala NF-ice i za 150kn, ja sa od Daddya praktički na poklon dobio njegov i radije bi jaja odrezao nego ga dao nekome za 150-200kn
Pa imam doma i Sony 17'' Trinitrion (
E250) pa su mi nudili 50-80kn za njega
Sad kad si već tepamo, čekiraj na web-u razlike između SM-a i AG-a