View Single Post
Staro 25.11.2009., 18:44   #27
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor thedream Pregled postova
Šteta je ograničiti takvu životinju samo na igranje Betmena,pročitaj moj post opet. Da se ispravim,Betmena na 3 monitora,vau,triple-shit.

Postoje aplikacije koje nisu našle mjesta i vremena na ovom testu, vjerujem zbog nedostatka istoga,i potrebe da se kartica vrati nazad, koji bi puno realnije prikazale mogućnosti kako videoobrade,3D modeliranja,2D projekata,od napucavanja priglupih zahtjevnih igara.

Ali ovo je gaming HW,i isključivo ga kao takvog treba gledati.

Ne znam da li ti radiš,kad trkeljaš ovakve gluposti..da imaš 5 000 - očito nemaš, da znaš da će ti novih 5 000 olako doći - očito neće...ti bi ju kupio istog trena - očito si ju nećeš kupiti,ni ikad,ni istog trena.
Tako da ja nisam ništa nadrkaniji,ako sagledam stvari malo dalje od Betmenovog plašta u Dx11 verziji popečanoj.

Kažem,žalosno je na ovakvoj kartici samo igrati igre..ali za taj 1% ultrabogatejebemisezasve gaming populacije je i namjenjena.

A mogućnosti su joj goleme i van igranja bjesnih igara na 3 monitora i 5000 rezi,a zovu se 5750,5770,5850 i 5870.
ja sam pričao o Stalkeru, a ne o Betmenu.

ne, neću si je kupiti jer za ono što ja radim (igram) GTX 260 za sada samsma dovoljna.

poslušaj Wolverinea, baci se pod hladan tuš.
Brko je offline   Reply With Quote