View Single Post
Staro 25.11.2009., 16:48   #1607
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Deyo238 Pregled postova
Htio bih isprobati OS X ali neznam koju verziju da probam instalirati, tj koja bi najbolje radila sa mojim hardverom, pa ako ima netko tko se bolje razumije da mi preporuči. Trenutno sam krenuo skidati iAtkos v7, ali sam vidio da ima još i iDeneb, pa original OS X tako da neznam više koja ja najbolja.
Kad si već krenuo skidati, onda i dovrši iAtkos pa ćemo ti oko toga pomoći.
Mada bi ti najbolje bilo prosurfati ovaj topic ispočetka i naći ćeš niz savjeta za početak.

Citiraj:
Autor Garak Pregled postova
@Baja & dejanbinladen
Znam i za ntfs-3g i za Paragon, ali koliko sam skuzio SL ima podrsku za NTFS, koja defaultno nije ukljucena, a ovaj mali programcic radi to - omogucava mount ntfs particija i r/w po njima. Developer verzije SL-a su imale ukljuceno podrsku za NTFS, ali je iz nekog razloga u produkcijskoj verziji to iskljuceno.
Podršku za NTFS u finalnoj verziji SL može se jednosatvno uključit, ali ona ne radi najbolje. Ja koristim NTFS 3g za R/W, ne radi idealno ali je trenutno najbolje rješenje za one koji trebaju češći R/W po ntfs particijama iz OSX-a