Citiraj:
Autor Flikoman
Jer sam ih dobio za 1200kn. Fakat izgledaju kao da su sad iz ducana dosli. A usput, da sam kupio i Bowerse, nebi za ove kablove imao dovoljno love
Na koji nacin ti se nisu svidjeli? Na nacin na koji sviraju ili kako izgledaju? :P
|
Rekli smo bez trkeljanja gluposti. I citaj sta pise. Naime dobro je poznato da si ti 9.3 zvukovno najlosiji od te serije wharf bookshelfa. A btw, svi izgledaju isto. Ali vjerujem da ce tebe ti zvucnici zadovoljavati jedno duze vrijeme. Nista se ti ne brini oko kvalitete zvuka.
Citiraj:
Autor medo
Nema greške s Wharfedale 9.3. Meni su to jedni od najboljih malih zvučnika koje sam ikada čuo. Detaljni su i dinamični, kombinacija koju nije lako naći, pogotovo za tu veličinu kutije.
Budući da je bas-reflex naprijed, idu bez beda na policu 
|
Ne znam od kud si ti dosao do ove teme, ali sa duznim postovanjem, ovo sto ti pises nemoze ni Flikomanu pomoc.
Kao prvo 9.3 nisu mali zvulnici, tzo je najveci bookshelf, asa membarnom od 20 cm, a vec se pokazalo da spoji klasicnog visokotonca i ovako velikog mid/basa obicno zavrsi kao los zvucnik. Flikoman, mislim zvukovno. Iako ima primjera di se to uspio spojit, ali tu je prica o jako skupim igrackama.
Sad koliko su se tebi cinili detaljni i dinamicni, otom potom, izgleda da nisi cuo nista normalno ili bolje od toga. Napominjem, ovo nije mali zvucnik, vec jedan od definitivno najvecih bookshelfa na nasem trzistu. Wharf je shvatio koliko su losi, pa je ih izbacio iz ponude, odnosno iz nove serije 10.x.
I kao drugo, ni jedan zvucnik ne ide na policu, jer predostavljam da je onda nabit na zid i to nikako nije dobro. Osim naravno zvučnika koji su konstruirani da budu na straznjem zidu, iako je tih zvučnika malo, ali postoje.
Znaci iako je BR naprijed, nikako zvučnik ne bnabijan po tim svojim policama, vec si kupi neke normalne stalke i uzivaj..