Pozz svima,
ovako, uskoro bi mi trebala uletit neka para i sad si mislim odvojit 3,5k- 4k kn max (sto manje->bolje), prva dilema je ta dali da uzmem PC ili laptop, al jos cu pricekat s tim.
Eto sad cu navest svoju upotrebu PC-a pa mi vi pomozite odabrat racionalno sta bi mi bilo bolje(Lap ili PC).
Vise ne igram igre kao prije, igram trenutno jednu mmorpg igru koja nije prezahtjevna (Dekaron), volio bi igrati i cod 6 a bilo bi dobro da ta grafa ne bude toliko losa da za 2 godine ne budem mogo vise gonit niti jednu igru, koristim jos PC za download serija i filmova i za faks sheme, sviranje sintica sta znaci neka zvucna dobra al da ima gameport izlaz al nije nuzno.. u meni se lomi samo pitanje grafe jer sam prije volio igrat puno igre a sada to bas i ne radim al opet volio bih da imam tu mogucnost da kad izade recimo cod 9 da ga mogu zaigrat "normalno" (ne trebaju mi ultra high texture itd.).
Ima jedan laptop u Metroa sta dobijes jos i neki Vip komplet i ako neko zna o cem se radi moze li ga prokomentirat...
Preumoran sam trenutno pa sam mozda nesto izostavio sta je bitno pa me slobodno pitajte pa cu nadodat..
E da, druga stvar je ukoliko bude PC/lap onda i ako moze konfiguracija za njega.. Trgovine u ST-u ako je neko iz ST-a a ako nije onda su one HG spot i mislim da postoji i vemil al nisam vise siguran za njega