View Single Post
Staro 24.11.2009., 20:54   #26
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Nego uglavnom, ono sto sam htjeo reci, ako si vec zapeo na taj PS3 mozda bi trebalo baciti pogled u metrou ako mozda ima jos koji 60gb u rezervi, definitivno taj model prije svih ovih, ako ne mozda bi pricekao da jos malo padne cijena slimu (ili ako se uspije nabavit a 2000kn) jer je ipak oko 36% manji, trosi oko 40% manje struje u startu naravno manje se i grije, znaci tisi je (iako svi modeli PS-a po raznim review-ima su se pokazali kao iznimno tihi gotovo necujni, iako evo moj bogec nakon 3god i nikada iznutra ciscen zna se tu i tamo javiti kad mu postane vruce ) i u startu veci HDD...
Jos jedan o nedostataka novijih modela (ako se moze to tako nazvati, nekome je vazno meni osobno nis nepredstavlja) jest da su u potpunosti makli podrsku tj mogucnost instalacije drugog os-a (Yellow Dog linux, nekolicina je uspjela ubaciti i Winxp ali si prilicno ogranicen sa 256ram memorije) ako ti to ista znaci...

E sad sti se tice samo PS-a kao bluray playera, koliko sam ja informiran tek nedavno su izaslo modeli koju su mu po brzini i kvaliteti uz rame, mislim da dvije i pol godine mu nije bilo ravnoga bluray playera (u nekon cjenovnom rangu naravno gledajuci, da mi se ovi trolovi nepocnu secirati recenice u nedostatku icega pametnijeg za radit ), a mislim da zadnji puta kad smo ja i gabre gledali bluray ocitavanje diska je priblizne brzine kao i igre (posto su sve na BR-u) negdje oko par sekundi ...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote