View Single Post
Staro 24.11.2009., 18:54   #268
max111
Premium
Moj komp

max111's Avatar

Datum registracije: Jan 2007

slika
znači ulaz je na mapi jupiter kraj pruge gdje ima jedna kuća sa zombijima zaokruženo je na slici crvenim krugom i iz unutrašnjosti te kuće ide tunel do one zagonetke sa padajućim zvjezdama i nakon toga se nađeš unutar cooling tower objekta gdje je famozni oasis, još nakon što ga uzmeš te napadnu mutirani psi. Možeš pobjeći na ljestve i van ili poubijati gamad što sam ja napravio
Također u tunelima do cilja ima onih velikih štakora koji te isto napadaju ali neki i prođu bez da te primjete jedino ako im se ne nađeš na putu.

-->
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Ja eto nisam našao samo Oasis, jednostavno neznam di da tražim, a to je naravno 90% krivica prijevoda "yes me be know kill him you why"
ulaz za oasis

slika
znači ulaz je na mapi jupiter kraj pruge gdje ima jedna kuća sa zombijima zaokruženo je na slici crvenim krugom i iz unutrašnjosti te kuće ide tunel do one zagonetke sa padajućim zvjezdama i nakon toga se nađeš unutar cooling tower objekta gdje je famozni oasis, još nakon što ga uzmeš te napadnu mutirani psi. Možeš pobjeći na ljestve i van ili poubijati gamad što sam ja napravio
Također u tunelima do cilja ima onih velikih štakora koji te isto napadaju ali neki i prođu bez da te primjete jedino ako im se ne nađeš na putu.

CPU Intel i7 6700K
MBO ASRock Z270 Extreme4
RAM Kingston HyperX (2x8GB)
VGA MSI GTX970 4G TF5
HDD (1TB Samsung F3, Samsung 960 EVO, WD Caviar Green 3TB)
PSU Corsair AX750W
Windows 10 x64

Zadnje izmijenjeno od: max111. 24.11.2009. u 19:05.
max111 je offline   Reply With Quote