Bok svima, evo da i ja napišem svoje iskustvo iz Protisa... koje je naravno loše, prvo i zadnje od njih
Dobijem preporuku na taj shop, odem i kupim disk od terabajt, napomenuo sam da mi disk HITNO treba SAD, dobim ga isti dan, nakon 2 sata disk crkne, vratim na servis... I kažu bit će gotovo za "dan-dva", dakle ponedjeljak ili utorak, nitko se ne javlja do petka od njih kao što su rekli da će se javiti. u petak zovem (nekoliko puta jer se ne javljaju po običaju) i pitam što je s diskom, "samo trenutak da pitam kolegu"... i stavi čovjek slušalicu pored telefona i čujem razgovor:
"e šta je s onim diskom?, si testiro to?
-kojim? ovim na polici?, nisam još, nisam imao vremena, reci da će bit sljedeći tjedan"
javi se čovjek i kaže "nisu nam iz servisa još ništa javili, sljedeći tjedan nazovite"
reko krasno...
zovem u ponedjeljak(više puta jer se ne javljaju) (sljedeći tjedan)... i dobim bahat ton tipa šta si tako naporan i kažu bit će za dan dva (opet)... nazovem za dan dva i dobijem odgovor "nazovite poslje pet", nazovem poslje pet i nitko se naravno ne javi, samo da napomenem, jednom mi se desilo da su se javili iz prve, prosjek 6-7 zvanja svaki put da se jave. Nazovem dan poslje , poslje 5 i kaže mi čovjek "nazovite prije 5, kolega sa servisa tad radi"
zovem sljedeći dan prije 5, disk je i dalje na servisu (2 tjedna)... nazovem slj. tjedan jer je ovo bio petak, da skratim i taj treći tjedan... stalno je disk na servisu, dok u petak nisam osobno došao tamo... nakon što mi je rečeno da diska još nema, i nakon što sam frku digao odjednom se pojavio i disk i kolega sa servisa i SVI... i naravno zatražio sam povrat novca, a da stvar bude bolja, nisam dobio puni povrat novca, nego 20 kn manje (jebo 20 kn ovo je stvar principa), kad sam pitao zašto 20 kn manje, tamo čovjek nije znao zašto je to tako.. (nekoliko puta sam ga pitao zašto je manje) i kaže da je tako sa svim proizvodima tamo.
par dana prije sam zvao udrugu za zaštitu potrošaća, i rekli mi da što god da u pravilima dučana pisalo, da nedaju pare nazad itd, novci se moraju vratit ili se može zamjenit za novi proizvod, a ako se novci vračaju, vrača se PUN iznos novaca... tako da su protis lopovi i prevaranti
u kratko... disk na servisu nije bio "dan-dva" nego 3 tjedna, i dobih ga (novce) tek kad sam tamo došo i popizdio generalno.
Protis NIKAD! lopovi prevaranti i lažovi, ta 3 debila tamo neznaju vodit taj posao kak spada... kad im treba dat pare onda su najbolji, al neš više od toga... ne jebe ih... pare su im u đepu i boli ih k.
eto...