View Single Post
Staro 24.11.2009., 15:35   #1603
dejanbinladen
konjpjukter

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Shockre Pregled postova
nice, nice. al kad si vec sve to napravio onda si se mogo potrudit i UUID.kext napravit da nemas ovaj secretserial i da imas pravi UUID. btw, jel je bootloader na EFI particiji ili na startup disku? slozi EFI po mogucnosti ako nije radi lakseg updateanja sistema/kextova. npr kad izadje 10.6.3 moc ces komotno bez brige updateat jer ti nece poremetit kextove niti nis posto nisu medju "njegovim" fajlovima nego na drugoj particiji. btw ak smiijem pitat zas nisi stavio diskove u sata ahci?
disk je jedan maxtor ata 20gb sve je na njemu GUID particija.. i to je to...
a ahci nepreferiram jer mi razjebe winse :P neda mi se instalirat ponovo

Citiraj:
Autor Garak Pregled postova
Sinoc sam trebao mountati eksterni disk formatiran u NTFS i na moje iznenadjenje SL defaultno samo cita NTFS particije. Trazeci rjesenje naisao sam na NTFS mounter (http://ntfsmounter.com/) koji radi brzo i jednostavno - preporuka ako nekom zatreba.
ja koristim Paragon NTFS for MacOSX i radi savrseno i r/w po ntfs savrseno

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Ili NTFS-3G

Uglavnom ja sam nakon nekog vremena ostavio samo Read, jer mi se nekad znalo coruptat nešto (neki file) pa samo odlučio da ipak ne pišem po NTFSu.
Paragon NTFS for MacOSX

Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
eo ako nekome pomogne tko ima slicnu konfu ko moja.. (p4, ploca sa 945 chipsetom, gf8500gt)..

problem je rijesen koristenjem voodoo 9.5.0 kernela i corevidie..

neka ideja za canon wf511 wifi karticu da proradi? :P
mene isto zanima za wf511 al sam gotv siguran da za 2561 chip nema sanse, nek me neko ispravi ako sam u krivu
dejanbinladen je offline