Tema: WD TV Live
View Single Post
Staro 24.11.2009., 13:40   #237
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Nisam ni ja odolio, pa zamjenio stari wd tv s Live verzijom (ako koga zanima, budem prodavao stari pa...)

naravno, odmah je išao gore novi FW i nakon kraće zajebancije proradio share, no s obzirom kakao sam i na koji način sherao kompove u cijeloj mreži, prava pristupa, lokalne police za svakog korisnika - još je i prošlo prilično bezbolno.

Da, slika je bolja nego s HTPC-a, a i zvuk je prilično bolji od ovih integriranih riješenja po pločama. Doduše, nisam se nikada zamarao s zasebnim audio karticama pa ne mogu neku usporedbu povući, no ove integruše s optičkim izlazima na MBO se mogu sakriti (uređaj mi je priključen na cambridge soundworks dtt3500 digital i osjeti se prilična razlika).

Jedino me živcira malo ovaj zoom, ok - uanprijedili su ga u odnosu na stari model no nakon 2x zuma, taman kad treba još 2cm skinuti on napravi onaj veliki skok i sjebe sve...ali ajd, s time se može živjeti.

Jedino nisam stigao probati (niti mogu) recimo strimati s BR optičkog pogona s računala u mreži. Da ne kopam sad - netko naletio na to? Pretpostavljam da ide bez problem, kao i kada je u pitanju DVD -rom.

Zadnje izmijenjeno od: tor. 24.11.2009. u 13:56.
tor je offline   Reply With Quote